Din bedemand nær Sinding

Mangler du hjælp til bisættelse eller begravelse i Sinding? Hos Bedemand Erik Thuesen står vi parate til at hjælpe dig. Vi er tæt tilknyttet Sinding og lokalsamfundet.

Det er vigtigt at sige farvel på en god måde. Hos Bedemand Erik Thuesen sørger vi for at bisættelsen eller begravelsen bliver smuk og stemmer overens med dine ønsker. Lad os sammen finde ud af, hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der er bedst for afdøde og de efterladte.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen holder til i Sinding og nærområdet. Bedemand Erik Thuesen er et selvstændigt begravelsesfirma, som hjælper dig, med at håndtere den praktiske side af begravelse og bisættelse. Få en smuk afsked i Sinding og lokalområdet sammen med Bedemand Erik Thuesen.

Få en snak om forløbet som følger dødsfald. Lad os starte med at tage et møde. Her gennemgås forventninger, ønsker og spørgsmål. Sammen finder vi frem til, hvilke opgaver vi som bedemandsfirma skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende ønsker at tage.

Det er vigtigt med rådgivning og støtte i forbindelse med dødsfald og du er altid velkommen til at kontakte mig.

Udover Sinding, dækker vi som begravelsesfirma hele Midtjylland. Herunder byer som Aulum, Vildbjerg, Hodsager, Feldborg, Nøvling, Haderup, Herning, Ikast og flere.

Hos Bedemand Erik Thuesen kan du forvente respekt og hjælpsomhed i sorgens tid.