Min sidste vilje

Min Sidste Vilje er et dokument, der hjælper dig til at beskrive de ønsker, du måtte have til din egen begravelse eller bisættelse. Ved at udfylde Min Sidste Vilje hjælper du dine pårørende, fordi du på forhånd har truffet nogle af de mange svære valg, som er nødvendige når der skal planlægges en begravelse/bisættelse. Og som man nogle gange ikke har fået talt om i tide.

Det er vores erfaring, at når man selv har bestemt og valgt på forhånd, så hjælper man sine pårørende i den svære situation, de befinder sig i efter et dødsfald.

Udfyld Min Sidste Vilje her

Her til højre kan du downloade dokumentet og gemme det på din computer. Du kan udfylde dokumentet elektronisk, og kan altid vende tilbage og rette i dokumentet senere. Husk at informere dine pårørende om at dokumentet eksisterer på computeren, eller print et eksemplar, som opbevares med dine personlige papirer.

Ønsker du at Bedemand Erik Thuesen skal bistå ved din begravelse eller bisættelse, kan du meddele dette, og deponere et eksemplar hos os. (Nederst i dokumentet kan du vælge ”Send som e-mail”, og så sendes der en kopi til Bedemand Erik Thuesen).

Ønsker du en forudgående samtale

Er du i tvivl om nogle af dine valg, inden du udfylder dokumentet, så er det altid muligt at aftale en afklarende samtale med bedemanden forinden. Tøv ikke med at kontakte os på 22 29 20 50, eller kontakt os via formularen.