Møde & rådgivning

Når et dødsfald har fundet sted, opstår som regel en lang række spørgsmål, både om tiden inden begravelsen eller bisættelsen, men også om alt det praktiske undervejs og bagefter. I den forbindelse bør familiens første handling være at kontakte bedemanden og aftale et møde. Vi svarer hele døgnet, og er klar til at hjælpe jer.

 • Indledende telefonsamtale

  I vores indledende telefonsamtale beder vi om anmelderens navn, adresse og cpr-nummer samt kontaktinfo. Og selvfølgelig afdødes navn og cpr-nummer.

  Der spørges ind til, hvor afdøde befinder sig, og om dødsattesten er udfyldt. Desuden aftaler vi hvor og hvornår vi skal have et indledende møde.

 • De første handlinger

  Hvis afdøde er på sygehuset, aftales der som reglen et besøg i pårørendes hjem samme dag eller dagen efter. Afdøde ligger som reglen i sygehusets kapel til ceremonien skal afholdes.
  Dør man i eget hjem, på hospice eller på plejehjem, aftales der udsyngning (hvis det ønskes) samt afhentning af afdøde, som køres til et nærliggende ventekapel eller gerne ceremonistedets kapel.

 • Personlige papirer

  Det er ikke nødvendigt at være i besiddelse af afdødes dåbsattest, vielsesattest eller lignende. Bedemanden har alle oplysninger, når cpr-nummeret oplyses.

 • Min sidste vilje

  Hvis afdøde har udfyldt dokumentet ”min sidste vilje”, så er det som reglen denne, der tages udgangspunkt i, da den indeholder afdødes ønsker om hvorledes ceremonien skal planlægges.
  Der kan være særlige ønsker, såsom ting, der skal med i kisten (tegninger, billeder, bamser eller andre effekter) eller måske foreligger der ønsker om noget bestemt tøj til afdøde. I så fald vil det være en fordel at have dette klar til mødet.

  Sammen gennemgår vi afdødes og de pårørendes ønsker til ceremonien, så der bliver taget stilling til alt det nødvendige i forbindelse med dødsfaldet og begravelsen eller bisættelsen.

001 Death

Begravelse eller bisættelse?

Hvad er forskellen, og hvad skal man vælge? Bedemanden rådgiver om de mange spørgsmål, der opstår ved et dødsfald.

002 Christian Coffin

Kister & urner

Hvilke typer findes der af kister og urner? Hvornår bruger man hvad? Her får du et overblik over valgmulighederne.

003 Funeral

Hvad koster en begravelse?

Vi tilbyder begravelse og bisættelse til faste priser, så der ikke dukker uventede udgifter op.