Din bedemand i Vildbjerg

Bedemand Erik Thuesen er klar til at bistå med hjælp til begravelse eller bisættelse i Vildbjerg. Vi har en god forankring i Vildbjerg og lokalsamfundet rundt om, og vi er klar til at hjælpe. Det er så vigtigt at få sagt ordentlig farvel og træffe de rigtige beslutninger om den afsked der skal være for afdøde, samt hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der ønskes.

Bedemand Erik Thuesen

Begravelse / Bisættelse i Vildbjerg

Bedemand Erik Thuesen har fungeret som selvstændigt begravelsesfirma siden 2015, og har siden da bistået ved en lang række begravelser og bisættelser i Vildbjerg og omegn.

Vi indleder de fleste opgaver med at aftale et møde med de pårørende i deres eget hjem, når et dødsfald har fundet sted. Efter en samtale om begravelsen eller bisættelsen, baseret på afdødes og de pårørendes ønsker, aftaler vi hvilke opgaver vi som begravelsesfirma skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende selv ønsker at tage i forbindelse med højtideligheden.

Vi sørger gerne for kontakten til Vildbjerg Kirke samt andre nødvendige instanser, og kan hjælpe med valg af kiste og/eller valg af urne, bestilling af blomster og alt det praktiske, der er at tage vare på forud for begravelsen eller bisættelsen.

Vort vigtigste fokus som bedemand i Vildbjerg er at møde familien respektfuldt og hjælpsomt i deres sorg, og bidrage med vores erfaring og hjælp i den svære tid.