Urner

Vi har et bredt sortiment af urner i forskelligt design og tilpasset den afsked der ønskes. Der kan vælges mellem urner, som er beregnet til nedsættelse i jorden, eller urner, der er fremstillet specielt til askespredning på havet.

Er der ønsker om en urne, som ikke er en del af udvalget, så gør vi naturligvis hvad vi kan for at hjælpe.

Alle vore urner opfylder dansk lovgivning omkring miljørigtige og bæredygtige materialer. Urnerne er 100 % biologisk nedbrydelige, og lavet af materialer som ikke er skadelige for vores miljø, og som forgår inden for 10 år ved normale jordbundsforhold.

OD Stone bio-urne

Od Stone er en naturstof bio-urne. Urnen er fremstillet af  forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. En biologisk sandmasse danner urnens mønster.

Med urnen følger en 100% bionedbrydelig pose til asken, samt et integreret nedsænkningsbånd på 2,5 meter.
Urnens mål: Højde 270 mm - Ø ca. 190 mm.

FARVER

Bestla urne

Bestla er en naturstof-urne. Det vil sige at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser. Den er fremstillet unden råolie og er 100% biologisk nedbrydelig.

Urnen fåes i en lang række farver (vandbaseret maling) og med enten glat og blank eller mat overflade. Nogle varianter er dekoreret på forskellige måder, som det fremgår af billederne.

Urnen er 275 mm høj, og rummer 5,2 l. Der medfølger en 100% bionedbrydelig pose til asken, og det integrerede nedsænkningsbånd er ca. 2,5 meter.

VARIANTER

Urne til askestrøning

Askestrøningsurne (også kaldet tubeurne) med forskellige motiver at vælge imellem. Fås bl.a. med solnedgang, skov, båd, sommerfugl eller flyvende svane.

Urnen er helt enkel og nem at håndtere når asken skal spredes, eftersom den har perforeret top under det aftagelige låg. Tubeurnen indeholder 5 ltr., og er fremstillet i karton.

VARIANTER

Natururne - birk eller bark

Natur Bark/Birk er en naturstof biourne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Barken er påmonteret i hånden, hvilket giver den et rustikt og naturligt udseende.

MOTIVER

Barneurner

Vi forhandler to typer barneurner, begge med mulighed for at tilkøbe et lille tilhørende mindeskrin.

Barneurne

Røskva barneurne

Røskva barneurnen er fremstillet i hånddrejet ler, og er kun let brændt, hvorfor den er biologisk nedbrydelig.

Til urnen, der rummer 1,5 liter, er det muligt at tilkøbe et 70 ml mindeskrin, som man kan gemme fx en hårlok i, og have hos sig som et minde.

Hver urne leveres i en fin foret æske, så urnen kan transporteres omhyggeligt og forsvarligt.

VARIANTER
Tjalfe barneurne

Tjalfe barneurne

Tjalfe barneurnen er fremstillet i hånddrejet ler, og er kun let brændt, hvorfor den er biologisk nedbrydelig.

Til urnen, der rummer 1,5 liter, er det muligt at tilkøbe et 70 ml mindeskrin, som man kan gemme fx en hårlok i, og have hos sig som et minde.

Hver urne leveres i en fin foret æske, så urnen kan transporteres omhyggeligt og forsvarligt.

MOTIVER