Din bedemand i Nøvling

Få hjælp til bisættelse eller begravelse i Nøvling hos Bedemand Erik Thuesen. Vi er tæt tilknyttet Nøvling og lokalsamfundet, og vi står parate til at hjælpe.

Det er afgørende at få sagt farvel på en god måde. Der skal træffes de rigtige beslutninger, så bisættelsen eller begravelsen passer med den afdødes og familiens ønsker. Lad os i fællesskab finde ud af, hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der giver bedst mening.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen holder til i Nøvling og nærområdet. Bedemand Erik Thuesen er et selvstændigt begravelsesfirma, som hjælper dig, med at håndtere den praktiske side af begravelse og bisættelse. Få en smuk afsked i Nøvling og lokalområdet sammen med Bedemand Erik Thuesen.

Få en snak om forløbet som følger dødsfald. Lad os starte med at tage et møde. Her gennemgås forventninger, ønsker og spørgsmål. Sammen finder vi frem til, hvilke opgaver vi som bedemandsfirma skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende ønsker at tage.

Det er vigtigt med rådgivning og støtte i forbindelse med dødsfald og du er altid velkommen til at kontakte mig.

Udover Nøvling, dækker vi som begravelsesfirma hele Midtjylland. Herunder byer som Aulum, Vildbjerg, Hodsager, Feldborg, Sinding, Haderup, Herning, Ikast og flere.

Hos Bedemand Erik Thuesen kan du forvente respekt og hjælpsomhed i sorgens tid.