Din bedemand i Hodsager & Feldborg

Bedemand Erik Thuesen er klar til at bistå med hjælp til begravelse eller bisættelse i Hodsager og Feldborg. Vi har god lokal erfaring, og en god forankring i lokalsamfundet rundt om Hodsager og Feldborg. Vi hjælper de pårørende med at få sagt ordentlig farvel og træffe de rigtige beslutninger om den afsked der skal være for afdøde, samt hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der ønskes.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen har fungeret som selvstændigt begravelsesfirma siden 2015, og har siden da bistået ved en lang række begravelser og bisættelser i Hodsager, Feldborg og omegn.

Vi kontaktes som regel af de pårørende, når et dødsfald har fundet sted, og indleder de fleste opgaver med at aftale et møde med de pårørende i deres eget hjem. Under samtalen aftales begravelsen eller bisættelsen, baseret på afdødes og de pårørendes ønsker. Det aftales, hvilke opgaver vi som begravelsesforretning skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende selv ønsker at tage i forbindelse med højtideligheden.

Vi sørger gerne for kontakten til Hodsager Kirke eller Feldborg Kirke samt andre nødvendige instanser, og kan hjælpe med valg af kiste og/eller valg af urne, bestilling af blomster og alt det praktiske, der er at tage vare på forud for begravelsen eller bisættelsen.

Vort vigtigste fokus som bedemand i Hodsager og Feldborg er at møde familien respektfuldt og hjælpsomt i deres sorg, og bidrage med vores erfaring og hjælp i den svære tid.