Din bedemand i Sørvad

Bedemand Erik Thuesen står klar til at bistå med hjælp til bisættelse eller begravelse i Sørvad. Vi er tæt tilknyttet Sørvad og lokalsamfundet rundt om, og vi er parate til at hjælpe.

Det er afgørende at få sagt farvel på en god måde og træffe de rigtige beslutninger, om afskeden der skal være for afdøde, samt hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der ønskes.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen holder til i Sørvad og omegn. Bedemand Erik Thuesen er et selvstændigt begravelsesfirma, som hjælper dig, med at håndtere den praktiske side af begravelse og bisættelse. Med stor erfaring i Sørvad og lokalområdet, kan du vide dig sikker på at få en smuk afsked.

Efter dødsfald, er det en god ide at få en snak om det kommende forløb. Normalvis starter vi med at tage et møde med den afdødes pårørende. Her gennemgås forventninger, ønsker og spørgsmål. Sammen finder vi frem til, hvilke opgaver vi som bedemandsfirma skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende ønsker at tage.

Du er velkommen til at kontakte mig, så kan vi tage en snak. Jeg forstår, at det er vigtigt med god rådgivning i forbindelse med dødsfald.

Udover Sørvad, dækker vi som begravelsesfirma hele Midtjylland. Herunder byer som Aulum, Vildbjerg, Hodsager, Feldborg, Sinding, Nøvling, Haderup, Herning, Ikast og flere.

Hos Bedemand Erik Thuesen kan du forvente respekt og hjælpsomhed i sorgens tid.