Din bedemand nær Ørre

Har du brug for hjælp til bisættelse eller begravelse i Ørre? Hos Bedemand Erik Thuesen er vi parate til at hjælpe. Vi er tæt tilknyttet Ørre og lokalsamfundet.

Hos Bedemand Erik Thuesen sørger vi for at bisættelsen eller begravelsen bliver smuk og stemmer overens med dine ønsker. Lad os sammen finde ud af, hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der er bedst for afdøde og de efterladte. Det er vigtigt at sige farvel på en god måde.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen holder til nær Ørre og lokalområdet. Bedemand Erik Thuesen er et selvstændigt begravelsesfirma, som hjælper med at håndtere den praktiske side af begravelse og bisættelse i Ørre. Få en smuk afsked sammen med Bedemand Erik Thuesen.

Efter et dødsfald assisterer vi med forløbet der følger. Lad os starte med at tage et møde, hvor vi sammen gennemgår ønsker og spørgsmål. Sammen finder vi frem til, hvilken rolle, vi som bedemandsfirma skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende ønsker at tage.

Det er vigtigt med rådgivning og støtte i forbindelse med dødsfald og du er altid velkommen til at kontakte Bedemand Erik Thuesen.

Udover Ørre, dækker vi som begravelsesfirma hele Midtjylland. Herunder byer som Aulum, Vildbjerg, Hodsager, Feldborg, Nøvling, Haderup, Herning, Ikast og flere.
Hos Bedemand Erik Thuesen kan du forvente respekt og hjælpsomhed i sorgens tid.