Begravelse

Der findes flere former for begravlser og uanset om man ønsker en kirkelig begravelse eller om man søger efter hjælp til en borgerlig begravelse, så vil vi gerne bistå dig.

Hvis du gerne vil vide mere om forkellenen på en kirkelig eller en borgerlig begravelse, så kan du se det på vores side omkring borgerlig begravelse

Praktisk info omkring begravelser?

Uanset om man ønsker den ene eller den anden form for begravelse eller om man hellere vil have en bisættelse, så er der en masse praktisk spørgsmål, som der skal svares på.
Her kan se mere om forskellene på begravelse og bisættelse

Bedemand Erik Thuesen har været i branchen i rigtig mange år og har med succes hjulpet mange familie igennem en svær tid og sikret en god afsked med begravelser i overensstemmelse med afdødes og familiens ønsker.

Her på siden kan du finde mange informationer omkring priser på begravelser, kister, urner og meget andet.

Men der vil stadig være en masse spørgsmål omkring blomster, buketter, kort, taler m.m. som ikke kan besvares generelt, men alle disse spørgsmål besvarer vi gerne både i den indledende samtale og i vores løbende rådgivning igennem forløbet.

Priser på begravelse

I menuen i toppen kan du se nogle eksempler på priser på begravelser. Fælles for alle eksemplerne er, at de indeholder nogle af de elementer, som vi af erfaring ved, kan virke uoverkommelige i en svær tid. Derfor tager vi os altid af håndtering af dokumenter, ansøgning om begravelseshjælp, rådgivning igennem hele forløbet og en personlig samtale i eget hjem, uden at det koster mere.

Der er mange forskellige ønsker til en begravelse og prisen kan også være lokal afhængig og kan derfor ikke listes helt fast op. Men i menupunktet Priser kan du få en fornemmelse af vores prisleje og så du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for at få en mere præcis pris baseret på dine ønsker.

 

 

Lad bedemand Thuesen hjælpe dig gennem forløbet

Bedemand Erik Thuesen er behjælpelig med at tilrettelægge ceremonien ud fra familiens ønsker. Det er vigtigt at højtideligheden foregår værdigt, etisk korrekt og med respekt for afdøde.

Bedemand Erik Thuesen er til rådighed døgnet rundt på 22 29 20 50, og vi bistår med både rådgivning og praktisk hjælp i forbindelse med borgerlig begravelse.