Din bedemand i Videbæk

Bedemand Erik Thuesen bistår med hjælp til begravelse eller bisættelse i Videbæk og omegn. Vi har mange års erfaring og en solid forankring i Videbæk og lokalsamfundet rundt om, og er klar til at hjælpe. Det er så vigtigt at få sagt farvel på den rigtige måde og træffe de rigtige beslutninger om den afsked, som skal være for afdøde, samt hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni som ønskes.

Bedemand Erik Thuesen

Begravelse / Bisættelse i Videbæk

Bedemand Erik Thuesen har fungeret som selvstændigt begravelsesfirma siden 2015, og har idennem årene bistået ved en lang række begravelser og bisættelser i Videbæk og opland.

Vi indleder langt de fleste opgaver med at aftale et møde med de pårørende i eget hjem, efter at et dødsfald har fundet sted. Efter samtalen om begravelsen eller bisættelsen, baseret på afdødes & de pårørendes ønsker, laver vi aftaler om, hvilke opgaver vi som begravelsesfirma skal tage os af og hvilken rolle de pårørende selv ønsker at varetage i forbindelse med højtideligheden.

Vi sørger gerne for kontakten til Videbæk Kirke samt andre nødvendige instanser, og kan hjælpe med valg af kiste og/eller valg af urne, bestilling af blomster og alt det praktiske, der er at tage vare på forud for begravelsen eller bisættelsen.

Vort vigtigste fokus som bedemand i Videbæk er at møde familien respektfuldt og hjælpsomt i deres sorg, og bidrage med vores erfaring og hjælp i den svære tid.