Din bedemand i Tjørring

Bedemand Erik Thuesen er klar til at bistå med hjælp til begravelse eller bisættelse i Tjørring. Det er så vigtigt at få sagt ordentlig farvel og træffe de rigtige beslutninger om den rigtige afsked for afdøde, samt hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der ønskes. Hos Bedemand Erik Thuesen bistår vi gerne med hjælp og rådgivning i en trist og hård tid.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemandsfirmaet Erik Thuesen er beliggende i Aulum, hvor vi har drevet selvstændigt begravelsesfirma siden 2015. Vi har siden da bistået ved en lang række begravelser og bisættelser. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er at de pårørende for den rette rådgivning og støtte, når de mister en af deres kære. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os.

Vi indleder som regel med et møde med de pårørende i deres eget hjem, hvor vi sammen snakker om forløbet. Efter en samtale om begravelsen eller bisættelsen aftaler vi, hvilke opgaver vi som begravelsesfirma skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende selv ønsker at tage.

Vi sørger gerne for kontakten til Tjørring Kirke eller andre nødvendige instanser.  og kan hjælpe med valg af kiste og/eller valg af urne, bestilling af blomster. Vi hjælper også meget gerne med alt det praktiske, der er i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Det kan være hjælp til valg af kiste og/eller valg af urne, samt bestilling af blomster.

Vort vigtigste fokus som bedemand i Tjørring og omegn er at bistå familien og de pårørende i en svær tid fuld af sorg. Det er meget vigtigt for os at begravelsen bliver en smuk afsked og at de efterladte kan få sagt ordentlig farvel til den afdøde.