Din bedemand nær Timring

Bedemand Erik Thuesen står klar til at bistå med hjælp til begravelse eller bisættelse i Timring og omegn. Vi har et stort lokalkendskab, og god lokal forankring i Timring.
Hos Bedemand Thuesen har vi stor forståelse for, hvor vigtigt det er at få sagt ordentlig farvel. Vi hjælper de pårørende med at træffe de rigtige beslutninger, om den afsked der skal være for afdøde. Kort sagt, bistår vi med hjælp og rådgivning i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen hjælper i Timring

Bedemandsfirmaet Erik Thuesen fungerer som et selvstændigt begravelsesfirma. Virksomheden har eksisteret siden 2015 og har hjulpet med begravelser i bisættelse i Timring og omegn lige siden.

Efter et dødsfald har fundet sted, vil vi normalt indlede med et møde med pårørende til den afdøde. Ifølge vores erfaring er det bedst for de pårørende at vi holdet mødet i deres hjem, da det er indenfor komfortable rammer. Her har vi en samtale om begravelsen eller bisættelsen, og alt afhængigt af den afdødes og de pårørendes ønsker, aftaler vi, hvilke opgaver vi skal påtage os som begravelsesfirma. Her varierer det, hvor meget de pårørende ønsker at være involveret i den praktiske del af begravelsen eller bisættelsen.

Vi står gerne for kontakten til Timring Kirke og andre nødvendige instanser. Baseret på de pårørende og afdødes ønsker rådgiver vi om valg af kiste og/eller valg af urne. Vi assisterer også med bestilling af blomster og alt det praktiske der er at tage vare på forud for begravelsen eller bisættelsen.

Hos Bedemand Thuesen møder vi familien med respekt og sympati i en sorgens tid. Vi bidrager med hjælp og anvender vores erfaring til at sikre en smuk afsked.