Din bedemand nær Sunds

Hos Bedemand Erik Thuesen er vi parate til at bistå med hjælp til begravelse eller bisættelse i Sunds og lokalområdet. Vi er tæt tilknyttet lokalsamfundet omkring Sunds.
Det er vigtigt at få sagt godt farvel.

Hos Bedemand Erik Thuesen hjælper vi de pårørende med at træffe de rigtige beslutninger, om den afsked der skal være for afdøde. Vi bistår med hjælp og rådgivning i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen hjælper i Sunds

Bedemandsfirmaet Erik Thuesen fungerer som et selvstændigt begravelsesfirma. Virksomheden har eksisteret siden 2015 og har hjulpet med begravelser i bisættelse i Sunds og omegn lige siden.

Efter et dødsfald har fundet sted, indleder vi normalvis med et møde med pårørende til den afdøde. Dette møde bør finde sted indenfor komfortable rammer, vi anbefaler at mødes i pårørendes hjem. Her har vi en samtale omkring begravelsen eller bisættelsen. Her aftaler vi, hvilken rolle vi skal påtage os som begravelsesfirma, og hvilken pårørende ønsker at påtage sig i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vi sørger gerne for at tage kontakt til Sunds Kirke og andre nødvendige instanser. Ud fra pårørendes ønsker assisterer vi gerne med valg af kiste og/eller urne. Ligeledes hjælper vi også med bestilling af blomster og alt det praktiske, der er at tage vare på i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.
Bedemand Thuesen møder de pårørende med respekt og sympati i sorgens tid. Få en smuk afsked med Bedemand Thuesen.