Din bedemand i Struer og opland

Bedemand Erik Thuesen er klar til at bistå med hjælp til begravelse eller bisættelse i Holstebro. Vi har en god forankring i Holstebro og lokalsamfundet rundt om, og vi er klar til at hjælpe. Det er så vigtigt at få sagt ordentlig farvel og træffe de rigtige beslutninger om den afsked der skal være for afdøde, samt hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der ønskes.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen er en selvstændig begravelsesforretning, som har eksisteret siden 2015. Siden da har vi hjulpet og bistået ved en lang række begravelser og bisættelser i Struer og opland.

Vi indleder de fleste opgaver med at aftale et møde med de pårørende i deres eget hjem, når et dødsfald har fundet sted. Efter en samtale om begravelsen eller bisættelsen, baseret på afdødes og de pårørendes ønsker, aftaler vi hvilke opgaver vi som begravelsesfirma skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende selv ønsker at tage i forbindelse med højtideligheden.

Vi sørger gerne for kontakten til den ønskede kirke samt andre nødvendige instanser, og kan hjælpe med valg af kiste og/eller valg af urne, bestilling af blomster og alt det praktiske, der er at tage vare på forud for begravelsen eller bisættelsen.

Vort vigtigste fokus som bedemand i Struer er at møde familien respektfuldt og hjælpsomt i deres sorg, og bidrage med vores erfaring og hjælp i den svære tid. Da vi selv bor i nærområdet, har vi på forhånd en god kontakt til de instanser, som der skal tages kontakt til, når et dødsfald sker og der skal arrangeres en bisættelse eller en begravelse