Din bedemand i Snejbjerg

Mangler du hjælp til bisættelse eller begravelse i Snejbjerg? Hos Bedemand Erik Thuesen står vi parate til at hjælpe dig med rådgivning og hjælp i en svær tid.

Vi ved, hvor vigtigt det er for de efterladte at sige farvel på en god måde til deres kære. Hos Bedemand Erik Thuesen sørger vi for en smuk bisættelsen eller begravelsen, der lever op til jeres ønsker. Vores største ønske er at I får den afsked i ønsker og få vejledning under hele forløbet. Kontakt Bedemandsfirmaet Erik Thuesen og lad os sammen finde ud af, hvordan i får sagt ordentligt farvel. Hos os er I i trygge hænder.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemandsfirmaet Erik Thuesen er et selvstændigt begravelsesfirma i Aulum, der siden 2015 har bistået ved begravelser og bisættelser. Udover Snejbjerg dækker vi som begravelsesfirma hele Midtjylland, og vi har derfor et stort og bredt lokalkendskab. Vi hjælper med alle praktiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse og hjælper jer trygt igennem hele forløbet.

Efter dødsfaldet indleder vi med et møde, hvor alle jeres forventninger, ønsker og spørgsmål gennemgås. Sammen finder vi derefter frem til, hvilke opgaver vi som bedemandsfirma skal varetage, og hvilken rolle I som pårørende ønsker at tage jer af.

Hos Bedemand Erik Thuesen kan du forvente respekt, hjælpsomhed og stor professionalitet. Det er vigtigt med den rigtige rådgivning og støtte i forbindelse med dødsfald og du er derfor altid velkommen til at kontakte os.

Få sagt ordentligt farvel med en smuk begravelse eller bisættelse i Snejbjerg med Bedemand Erik Thuesen.