Din bedemand i Herning

Bedemand Erik Thuesen er parat til at bistå med hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse i Herning. Vi har en god forankring i Herning og lokalsamfundet rundt om, og vi er klar til at hjælpe. Det er så vigtigt at få sagt farvel på en god måde. Bedemand Thuesen hjælper med at træffe de rigtige beslutninger om den afsked der skal være for afdøde, samt hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der giver bedst mening.

Bedemand Erik Thuesen

Begravelse / Bisættelse i Herning

Bedemand Erik Thuesen har eksisteret som selvstændigt begravelsesfirma siden 2015 og har base i Aulum. Siden da har firmaet bistået ved mange bisættelser og begravelser i hele lokalområdet herunder også Herning og omegn.

Efter et dødsfald, indleder vi oftest med at møde de pårørende i deres eget hjem, hvor vi får en god samtale om, hvordan ønskerne er i forhold til forløbet og om der ønskes begravelse eller bisættelse.
Der aftales også, hvilke opgaver vi som begravelsesfirma skal tage os af, og hvilken opgaver og roller de pårørende til afdøde selv ønsker at påtage sig i forbindelse med højtideligheden.

Hvis det ønskes, så står vi gerne for kontakten til kirkerne i Herning samt andre mere praktiske instanser.

Vi har god erfaring i valg af urner og kister og vejleder naturligvis også gerne med valg af kiste og/eller valg af urne, bestilling af blomster og alt det praktiske, der skal tages vare på inden begravelsen eller bisættelsen.

Vi er meget bevidste om, vi har en vigtig rolle som bedemand i Herning,  i at bistå og hjælpe familien gennem denne sorgens tid, og bidrage med vores erfaring på en respektfuld måde.