Din bedemand i Hammerum

Bedemand Erik Thuesen er klar til at bistå med hjælp til begravelse eller bisættelse i Hammerum, hvorfra vi også driver vores begravelsesforretning. Vi har derfor et stort lokalkendskab, og god lokal forankring i Hammerum og omegn.
Det er så vigtigt at få sagt ordentlig farvel og træffe de rigtige beslutninger om den afsked der skal være for afdøde, samt hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der ønskes. Og her bistår vi gerne med hjælp og rådgivning.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemandsfirmaet Erik Thuesen har adresse i Hammerum, og har fungeret som selvstændigt begravelsesfirma siden 2015. Vi har siden da bistået ved en lang række begravelser og bisættelser i Hammerum, og i lokalområdet deromkring.

Når et dødsfald har fundet sted, indleder vi som regel med at aftale et møde med de pårørende i deres eget hjem. Efter en samtale om begravelsen eller bisættelsen, baseret på afdødes og de pårørendes ønsker, aftaler vi hvilke opgaver vi som begravelsesfirma skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende selv ønsker at tage i forbindelse med højtideligheden.

Vi sørger gerne for kontakten til Hammerum Kirke eller andre nødvendige instanser, og kan hjælpe med valg af kiste og/eller valg af urne, bestilling af blomster og alt det praktiske, der er at tage vare på forud for begravelsen eller bisættelsen.

Vort vigtigste fokus som bedemand i Hammerum og omegn er at møde familien respektfuldt og hjælpsomt i deres sorg, og bidrage med vores erfaring og hjælp i den svære tid.