Din bedemand i Haderup

Bedemand Erik Thuesen er parat til at bistå med hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse i Haderup. Vi har en god forankring i Haderup og lokalsamfundet rundt om, og vi er klar til at hjælpe. Det er så vigtigt at få sagt farvel på en god måde. Bedemand Thuesen hjælper med at træffe de rigtige beslutninger om den afsked der skal være for afdøde, samt hvilken form for begravelses- eller bisættelsesceremoni der giver bedst mening.

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen

Bedemand Erik Thuesen har fungeret som selvstændigt begravelsesfirma med adresse i Aulum siden 2015, og har siden da bistået ved en lang række begravelser og bisættelser i Haderup og omegn.

Efter et dødsfald har fundet sted, indleder vi normalvis med at møde i de pårørendes hjem. Her har vi en samtale omkring, hvilken form for afsked pårørende ønsker. Begravelsen eller bisættelsen vil afholdes baseret på de pårørendes ønsker. Der aftales også, hvilke praktiske opgaver vi som begravelsesfirma skal tage os af, og hvilken rolle de pårørende til afdøde ønsker at påtage sig i forbindelse med højtideligheden.

Vi står gerne for kontakten til Haderup Kirke samt andre nødvendige instanser. Vi vejleder også med valg af kiste og/eller valg af urne, bestilling af blomster og alt det praktiske, der er at tage vare på forud for begravelsen eller bisættelsen.

Vores vigtigste opgave som bedemand i Haderup, er at hjælpe familien gennem denne sorgens tid, og bidrage med vores erfaring på en respektfuld måde.