Jeg hjælper, når
døden bliver en del af livet

Jeg hjælper, når døden bliver en del af livet

Som bedemand er det min opgave at bistå med rådgivning omkring den forestående ceremoni. Som bedemand er jeg den professionelle relation, der er med til at sikre en værdig afsked, uanset om ceremonien skal være traditionel eller utraditionel.

Første samtale foregår der hvor I ønsker det - typisk i eget hjem. Når vi har haft samtalen omkring det der skal ske, overlades det hele til mig som bedemand, således at I ikke midt i sorgen skal tænke på de opgaver der skal løses.

Asset 1@1000x
001 Death

Begravelse & bisættelse

Bedemanden hjælper med at tage stilling til de mange spørgsmål, der opstår i forbindelse med dødsfald, og den praktiske planlægning derefter.

002 Christian Coffin

Kister & urner

Der er mange forskellige træsorter, materialer og udformninger at vælge imellem, uanset om der er behov for en kiste eller en urne.

003 Funeral

Hvad koster en begravelse?

Vi tilbyder begravelse og bisættelse til faste priser, så der ikke dukker uventede udgifter op.

Bedemand Thuesen er din lokale begravelsesforretning

Bedemand Erik Thuesen dækker som begravelsesfirma hele Midtjylland, herunder Aulum, Vildbjerg, Ikast, Hammerum, Herning, Sunds, Hodsager, Feldborg, Holstebro, Silkeborg samt opland.

Når I som familie eller pårørende har brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med et dødsfald, så er vi klar. Vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Ønskes der askespredning eller borgerlig begravelse, hjælper vi også med formaliteterne.

Jeg håndterer kontakten med jer som pårørende med værdighed og respekt, og tager selvfølgelig hensyn til helt individuelle ønsker. Efter vort første indledende møde tager jeg over, og sørger for alt det nødvendige i forbindelse med dødsfaldet, så familien ikke behøver at tænke på andet end at være der for hinanden i den svære tid.